Leverans

Leverans

Inom Sverige erbjuder vi fri frakt till box och ombud samt hemleverans mot tillägg. Debiteringen av våra internationella frakter är differentierad för respektive land. Med korrekt inställning av marknad i sidhuvudet finner ni fraktkostnaden vid checkout. Beställningar skickas från vårt lager i Sverige på vardagar (exklusive svenska helgdagar)

Vid beställning till länder utanför EU är det kundens ansvar att  betala eventuell importskatt och tull enligt lokala regler. Beloppet för skatt och betalningsskyldighet är olika i alla länder. I vissa fall kan transportören be dig om en förskottsbetalning för skatten och tullen.

Returer

Vår returpolicy varar 14 dagar. Om 14 dagar har gått sedan du mottog din beställning kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. För att vara berättigad till retur måste din vara vara i nyskick med förseglad originalplast runt produkten. När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett e -postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade vara samt beslut om godkännande alternativt avslag. Om returen godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod.

Du ansvarar för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Du bör överväga att använda en spårbar frakttjänst, vi garanterar inte att vi kommer att få din returnerade vara.

För att returnera din produkt skickas den till: The Puzl Sweden AB, Observatoriegatan 44, 554 48 Jönköping. Vänligen märk paketet ”The PUZL / RETURNERAT GODS”.