Villkor

Generellt

Onlinebutiken www.thepuzl.com ägs av företaget The Puzl Sweden AB och är registrerat på Observatoriegatan 44, 554 48 Jönköping, Sverige, med momsregistreringsnummer SE556258232901. Alla produkter förblir The PUZL´s egendom tills full betalning har genomförts. Alla bedragsförsök kommer att rapporteras till polisen. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella misstag eller fel som publiceras på webbplatsen. På grund av det digitala formatet av fotografierna kan vi inte garantera att bilderna visar produkternas exakta utseende. 

Betalning

Du kan betala i de olika valutor som finns tillgängliga i onlinebutiken. Beroende på destinationsland kan du betala i SEK, EUR, GBP, NOK, DKK eller USD. Observera att vi för närvarande inte kan acceptera presentkort, kontanter eller checkar online. 

Import Tax and duty (för kunder utanför EU)

När du beställer från länder utanför EU kan du behöva betala importskatt och tull och då enligt de lokala reglerna i ditt leveransland. Därför inkluderar ordervärdet inte svensk VAT/moms. Mängden skatt och tull som betalas varierar beroende på land. I vissa fall kan UPS be dig om en förskottsbetalning av skatt och tull. 

Priser

Priserna som visas i vår webbutik består av totalpriset inklusive moms. De inkluderar inte alltid fraktkostnader. Om du beställer från ett land utanför EU, se text ovan.

Rabattkoder eller kuponger är endast giltiga för ett köp per person och endast under angiven tidsperiod. Rabattkoder kan inte kombineras, överföras till ett annat köp eller krediteras för ett nytt köp. 

Varor skadade under transport

Om ett paket är skadat vid ankomst ska du rapportera det omedelbart. Kontakta oss om du har öppnat paketet och upptäcker att din produkt är skadad. 

Paket som ej hämtats ut

Ditt paket kommer att förvaras på upphämtningsplatsen i 14 dagar. Om du inte hämtar upp ditt paket returneras det till oss och vi kommer behandla det som en vanlig retur. Pengarna återbetalas till kontot som användes för köpet.

Personlig information

Enligt svensk lag måste vi be om ditt godkännande för att använda dina personuppgifter. All information du ger oss, eller som vi får när du besöker vår webbplats, kommer att hanteras ansvarsfullt och säkert av The PUZL. Informationen kommer att användas för att vi ska kunna fullgöra vårt affärsansvar gentemot dig och i marknadsföringssyfte. The PUZL kommer inte att överföra dina personuppgifter till en tredje part i marknadsföringssyfte, såvida du inte godkänner det. Om dina personuppgifter är felaktiga eller irrelevanta har du rätt att begära att de rättas eller raderas. Du kan läsa mer om hur vi använder personuppgifter och cookies genom att klicka här.

Force Majeure

Om The PUZL inte följer köpavtalet på grund av ovanliga omständigheter utanför vår kontroll som t.ex. strejker, krig eller naturkatastrofer som jordbävningar eller vulkanutbrott kan The PUZL inte hållas ansvariga. 

Kundservice

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi pratar både svenska och engelska. Vi är här för att hjälpa dig med dina onlineköp, allmänna frågor och eventuella klagomål.

Mail: info@thepuzl.com