30 / 05 / 2023

Malte Gormsen

Upplev en exklusiv intervju med mästerhantverkaren Malte Gormsen. Utforska passionen, precisionen och den tidlösa skönheten som präglar hans enastående träarbeten. Låt dig inspireras av hans exceptionella hantverk och fördjupa dig i en värld av träbearbetningens mästerverk.

Läs berättelsen
15 / 05 / 2022

Björn Ceder

Vår vän Björn Ceder är en erfaren creative director och fotograf baserad i Sverige. Han hittar sin inspiration och sina motiv inom slow living, arkitektur, natur, resor, mode och mat. Björns passion för fotografering har tagit honom över hela världen. Hans mål är att besöka några av världens vackraste platser på alla kontinenter – platser bortom de breda turistvägarna och de traditionellt lyxiga destinationerna.

Läs berättelsen
14 / 05 / 2022

Kajsa Ståhl

Allt med Kajsa är personligt, unikt och intressant. Hennes svarta hus med en prunkande takterrass sticker ut på ett sofistikerat sätt i Londons kreativa område Hackney. Med kunder och samarbeten över hela världen är det viktigt för denna multikreatör att kunna växla mellan arbete och avkoppling. En rak höger är tydligen ett sätt.

Läs berättelsen
13 / 05 / 2022

Everyday Hero

I livet har vi alla våra hjältar oavsett om det är musik, filmer eller individer som inspirerar oss. Hjältar som låter oss drömma, uppmuntrar oss att hitta nya äventyr och motiverar nya upptäckter. Hjältar finns också i föremål som pryder vår vardag och förvandlar vår tillvaro, såsom till exempel ett par perfekt utformade skor. Skor som passar oavsett tillfälle. Det här är Everyday Hero.

Läs berättelsen
Äldre journal inlägg
Cristopher Benitah
12 / 05 / 2022
Läs berättelsen Läs berättelsen
Peter McDonald
11 / 05 / 2022
Läs berättelsen Läs berättelsen
Byarums Bruk
10 / 05 / 2022
Läs berättelsen Läs berättelsen